Hediye almayı seven bir milletiz ve bu yüzden özel günlere çok önem veririz. Yılbaşında herkesin bir araya toplanıp kırmızılarla süslenmiş masalara dizildiği o anlar bizim için çok değerlidir. Nedeni ise ; değer verdiklerimizin yanımızda olmasıdır. Hediye almak bazen sıkıntılı bir süreç olabilir her gün yaşadığımız trafik, iş stresi gibi sorunlara ek olarak alışveriş yapmak zor gelebilir. Bu gibi durumlar için online çiçekçilik ve hediye hizmeti veren web sitemizden sipariş vererek sevdiklerinizin değerini onlara hissettirirken siz de huzurla işlerinize devam edebilirsiniz. Hediye seçiminde sıkıntı yaşıyorsanız çiçek, orkide, sukulent, bonsai, çiçek aranjmanları, gül buketi, lale yada teraryum gibi hediyeler düşünebilirsiniz.

Çiçekler en güzel hediyedir ve sıradan ya da özel bir gün fark etmeksizin kime hediye ederseniz edin sonuç her zaman mutluluktur. Siparişinizi daha da kolaylaştırmak adına sizlere yılbaşına özel çiçek ve hediye listesi hazırladık. İşte Yılbaşına özel olarak hazırladığımız çiçek ve hediye listesi;

Yılbaşına özel saksı çiçekleri

Mini orkide saksı 1; Son zamanlarda çok popüler olan bulunduğu her ortama şıklık katan üç ayaklı saksılar tabii ki mağazamızda mevcut üstelik en değerli ve eşsiz çiçeklerimizle birleştiklerinde ister yılbaşı sofrasında ister ofis masanızda konumlansınlar görenlerin dönüp bir daha bakacakları şıklığı ortama kattıkları için en çok satan ürünlerimiz arasında yer alır. Orkide bakımı iyi yapıldığında yıllarca sizinle beraber yaşayan bir çiçek olduğu için hediye olarak çok sevilen bir çiçek türüdür. İçerisinde yer alan mor, pembe ya da beyaz gibi orkidenin güzel renkleri ile alıcınıza duygu ve düşünce iletmenize de destek olurlar. Örneğin pembe orkide; sevgiyi sembolize ettiği sevdiklerinize pembe renk orkideyi rahatlıkla sipariş edebilirsiniz.

mini orkide saksı 1 isimli orkide aranjmanımızı sipariş vermek veya incelemek için; bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

https://www.kalitecicek.com/urun/mini-orkide-saksi-1

Pembe Seramik Saksıda 3'Lü Kaktüs Bahçesi Teraryum, Teraryum olarak da kabul edilen pembe şık saksı özellikle hanımların en sevdiği saksı çiçekleri çeşitlerimizdendir. İçerisinde yer alan sukulent türleri çiçek bakmakta zorluk çekenler için bir numaralı bitki olarak yer alıyor. Sukulentler internette arattığınızda öldürülmesi en zor olan bitki türleri olarak geçer ve bu doğrudur. Çiçeklerini sulamayı unutan biri için sukulent siparişi verebilirsiniz. Üstelik pembe ve tatlı bir teraryum saksı ile süslendiğinde alıcınızın mutluluğu ikiye katlanacaktır. Sulaması doğru yapıldığında ( toprak kuruduğunda sulanmalı) bu bitki sizinle yıllarca yaşayabilir. Bu hediyeyi yılbaşında sipariş ederek alıcınız mutlu etmek için birkaç tık yeterli.

Pembe seramik saksıda 3'lü kaktüs bahçesi teraryum, isimli orkide aranjmanımızı sipariş vermek veya incelemek için; bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Daha fazla seçenek için Teraryum kategorimizi de ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kalitecicek.com/urun/pembe-seramik-saksida-3-lu-kaktus-bahcesi-teraryum

Calimero Saksı Ve Bonsai Serisi 21; Çevrenizde hobi edinmek isteyen biri varsa bu bitki tam ona göre diyebiliriz. Bonsai sahibi her kişi zamanla bonsai tarihi ve yetişmesi hakkında bilgi edinirken hobi edindiğinin farkına varacaktır. Kırmızı ya da siyah renk seçenekleri ile görsel ve bitkilere özel olarak üretilmiş olan saksılar yılbaşında ağacınızın yanında ya da herhangi bir pencere kenarında harika duracaktır. Bonsailer minik sevimli ağaçlardır. Bakımları püf noktaları öğrenildiğinde gayet kolaydır. Kırmızı Calimero saksı ile bonsai ağacınız yılbaşında harika bir hediye seçeneği olacaktır.

Calimero Saksı Ve Bonsai Serisi bir çiçek sipariş vermek veya incelemik için bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

https://www.kalitecicek.com/urun/calimero-saksi-ve-orkide-bitkisi-2

Yılbaşına özel teraryum hediyelerimiz

Teraryum her temaya ve özel güne uyarlanabilen muhteşem hediyelerdir. Yılbaşına özel olarak hazırlanmış olan yılbaşı teraryumlarımızdan birini seçerek sipariş vermek çok kolay. İşte yılbaşına özel teraryumlarımız;

Cam Vazoda Kaktüs Teraryum; Cam ve yuvarlak şeklinde üstü açık olan cam vazoda kaktüs teraryum yılbaşı hediye listemizin ön sıralarında yer alır. Canlı teraryum çeşitlerimizden biridir. Bu hediyeye sahip olan her alıcı teraryuma baktığında içi huzur dolacaktır. Sevdiklerinize huzur katması için sipariş vermeniz yeterli.

Geometrik Bonsai Teraryum, Teraryum şekillerinde en sevdiğimiz ve en popüler olan geometrik tasarlanmış teraryumlardan biridir. Bu teraryumun özelliklerinden biri de asılabilir olmasıdır. Konumlandırıldığı an itibariyle bulunduğu ortamın havası değiştirecek hem de şıklık katacaktır.

Orkide Dağ Evim Teraryum; Yılbaşında tatil olarak dağ evleri en çok tercih edilenler arasındadır. Nedeni; kalabalığın arasında, iş stresi ve ulaşım zorluğu derken bazen ailemizle birlikte uzaklarda bir tatil yapmak istememizdir. Bu teraryumda yılbaşında tatile gidemeyen ve dağ evi sevenler için bir numara olacağına eminiz. Bu teraryuma sahip olan müşterilerimiz onlara her baktıklarında akıllarına küçük ya da büyük anı ya da hikayeler geleceğine eminiz. Yılbaşı demek geçmişe bir anı demek ise ; yılbaşında orkide dağ evim teraryum sipariş ederek sevdiklerinize sizinle ilgili bir anı bırakabilirsiniz.

Orkide dağ evim teraryum serisinden bir çiçek sipariş vermek veya incelemek için bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

https://www.kalitecicek.com/urun/orkide-dag-evim

Yılbaşı hediyesi çiçek buketi

Çiçek buketleri her zaman en güzel hediyelerden biridir. İçerilerinde sevgi, dostluk ve merhamet gibi birçok duygu ve düşünce barındırırlar. Güzel kokuları ile alıcınızı mest ederken yılbaşı sofraları için de en çok tercih edilenler arasındadır.

10'Lu Turuncu Gül Buketi, her yer kırmızı, beyaz ya da yeşille süslenmiş iken bir de turuncu ekleyerek renk cümbüşü yapabilirsiniz. Turuncu güllerin anlamı şenlik, coşku ve verilen kişiyi büyülemektir. Yılbaşı da şenliklerimizden biridir ve 10'Lu Turuncu Gül Buketi bu şenliğe katılacak olan en güzel hediyedir.

50 Kırmızı Gül Buketi, birini ne kadar çok sevdiğinizi anlatmanın en güzel yolu ona gül buketi hediye etmektir. Hayatınızda ondan başka kimseyi sevmeyeceğinize söz vermek için 50 Kırmızı Gül Buketi almanız yeterli. Çiçeklerin dilleri ile sevdiklerinize söyleyemedikleriniz anlatmak çok kolaydır.

Yılbaşında en çok satılan ve açan çiçekler

Kokina yılbaşı çiçeği, adından da anlaşıldığı gibi kokinalar ülkemizde aralık ayında en çok tercih edilen çiçekelrdendir. Çalı şeklinde büyüyen bu bitkilerin kırmızı minik misket şeklinde meyveleri vardır ve bu meyvelerin birkaç adedi iple dikilerek hazırlanınca kokina yılbaşı çiçekleri ortaya çıkar. Bu çiçek için birçok rivayet vardır. Örneğin; kokinalarınız bir sene boyunca çürümez ya da dökülmezse diğer yıl ev sahibi olacağınız ve uğurlu bir yıl geçireceğinize inanılır. Fiyat olarak mağaza,adet ve daha birçok unsur göz önüne alınarak değişebilir. Yılbaşı ağacını, masayı ya da şömineyi süslemek için birkaç dal kokina tam size göre.

Yılbaşı çiçeği, yılbaşında tüm çiçekler suskun ve yeşil iken görsel olarak öne çıkan yılbaşı çiçeği aslen kaktüsdür. Çiçek açan bir kaktüs büyütmek için bu çiçeğe sahip olabilirsiniz. Yılbaşı çiçeği soğuğa dayanıklı olduğu için bakımı da çok kolaydır.

Kurulan masalar süslenen ağaçlar yanı sıra evdeki gülümsemeler ve kahkaha sesleri bizlere en büyük armağandır. Bu armağanlara ek olarak siz de birilerini gülümsetmek istiyorsanız online mağazamızdan sipariş vermeniz yeterli. Türkiye’nin birçok il ve ilçesine hizmet vermekteyiz. Bazı illere hızlı ve aynı gün teslimatımız mevcuttur.

Çiçek göndermek için Sebep çok!

  • Seni seviyorum Demenin en kolay yolu!
  • Çiçek göndermek Herkesi keyiflendirir.
  • Sadece Hatırlanmak, hatırladığınızı bildirmek için
  • Afedilmek çin
  • Doğum günü için
  • Ödüllendirmek için
  • Kalite çiçek olarak iyi yıllar dileriz.
  • Sadece çiçek göndermek için..

Çiçek göndermek için bir bahane olmasına gerek yok, dünyanın en çok tercih edilen ödül seçeneği çiçek göndermektir.