En Güzel Ve En Etkileyici Doğum Günü Mesajları

En güzel ve en etkileyici doğum günü mesajları elbette kendi içimizden gelen ve yakınlarımıza karşı hissettiklerimizi yansıtan yazılı ya da sözlü iletilerdir. Ancak en kıymetlilerimize dahi bazen anlatmak istediklerimizi ifade etmekte güçlük çekeriz. Çok derinden severken bu sevgiyi anlatmak her şeyden zor gelebilir. Bu nedenle manevi değeri oldukça yüksek olan çiçekleri kendimize aracı ederiz. Onlar sevdiklerimize hissettiklerimizi görünümleri, renkleri ve türleri ile iletirler. Çünkü her çiçeğin kendine özgü bir anlamı ve hediye edildiğinde alıcıya verdiği bir mesajı vardır. Ancak bu mesajların yanı sıra birkaç kelime ve bir cümle de olsun doğum günü kartına eklemek isteriz. Çünkü bu mesajlar ile hediyenin manevi değerinin yükseldiğini çok iyi biliriz.

Doğum Günü olan yakınımıza mesaj iletmek için hazır olan içerikleri kullanabiliriz. Fakat sevdiklerimize farklı kelimeler, onları etkileyecek cümleler seçmek bizi gururlandırır. Bu gurura ortak olmak için buradayız ve en güzel mesajları yakınlarınıza iletmeniz için hem hediye hem de orijinal ve hiçbir yerde olmayan cümleler ile karşınızdayız.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

Sevgiliye doğum günü mesajı araştıran sevgili okurlarımız aşağıdaki listeden dilediğini seçebilir. Romantik hediyenin yanı sıra romantik birkaç kelime özellikle bayanları çok mutlu eder. Onları şımartmak ve hak ettikleri değeri biraz olsun hissettirmek için bu güzel sözler oldukça başarılı olacaktır.

  • Yılın en güzel günü gelmiş, çünkü benim sevdiğimin hayata gözünü açtığı ilk gün bugün! İyi ki varsın.
  • Uğurlu yolum, en büyük hazinem ve sevgili yârime. Doğum günün kutlu olsun. Her şey güzel gönlünce olsun.
  • İyi ki doğdun cennetim. Seninle sonsuzluğa söz verdik ve bu sözü her zaman tutacağımdan hiç kuşkun olmasın. O güzel gözlerindeki ışık, benim için yandıkça her zaman yanında olmaya devam edeceğim.
  • Ben senin yanında iken her günümü bir kutlama tadında geçiriyorum. Ancak bu özel gün geldiğinde kalbimde kelebekler uçuşuyor adeta. Hayatımın en güzel günü. Çünkü sen doğdun!

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Can dosta doğum günü mesajı arayanlar için özel bir liste hazırladık. Her zaman yanımızda olan arkadaşımızın doğum gününde yalnız bırakmak asla olmaz. Küçük bir hediye ve gösterişli bir mesaj kartı ile onu mutluluktan uçurmak çok kolay.

  • Kalp kalbe karşı derler dostum. Bugün benim için çok önemli bir gün. Çünkü benim can dostum doğmuş. Dilerim hayatta her şey gönlünce olur.
  • Cömert kalbin kadar cebinde dolsun arkadaşım. Bu yıl sana hayat, sağlık, para ve mutluluk getirsin. İyi ki doğdun.
  • Nerede olursan ol, bu özel günde seni yalnız bırakamam. Belki mesajlarım belki de sözlerimle belki de karşında durarak. Çünkü sen benim canım arkadaşımsın. Doğum günün kutlu olsun.

Eşe Doğum Günü Mesajı

Her derdimize deva ve hasta olduğumuzda adeta bizlere şifa olan sevgili eşlerimize ne yapsak az gelir. Onların kıymetlerini çok iyi biliriz. Bu nedenle doğum günü gibi özel bir günde küçük bir mesaj kartı ile mutlu olmalarını sağlayabiliriz. Üstelik çoğu eş hediye bile istemez, ancak hediye aldıklarında gözlerinin içi parlar adeta. Bu kadar mutlu olduklarını görmekte bizleri keyiflendirir. Bu keyifli anları doya sıya yaşamak için aşağıdaki eşe doğum günü mesajı seçeneklerine göz atabilirsiniz.

  • Kalbime çiçek açtıran sevgili eşim, evime koşarak gelme sebebim ve evladımın anası, huzur kokulum… Daha nasıl anlatsam inan bilmiyorum. Ancak seni çok ama çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki bana evet dedin.
  • Uzak ya da yakın hiç fark etmez. Kapıdan dışarı çıktığım an gölgen benimle gelir sevdiğim. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Bu yıl ne dilersen hepsi gerçek olsun.
  • Rabbimden seni diledim ve geçek oldu. Her gün bir rüya ve her gün bir kutlama sanki. Bu güzellikleri bana yaşattığın için sana minnettarım. Doğum günün kutlu olsun sevgili eşim.

Anneye Doğum Günü Mesajı

Anneler denilince akan sular durur. Bir anneyi anlamak için anne olmak gerekir. Bu güzelliğe erişmek için empati kuramayız. Ancak onları mutlu etme konusunda çok kolay bir şekilde başarılı olabiliriz. Bir çiçek ve bir güzel söz ile kalplerini ısırabiliriz ki onların kalpleri daima sıcaktır!

  • Ellerini öpmeye doyamadığım sevgili annem, evimi aydınlatan ışığım ve kalbimin ta içi, iyi ki doğdun! Sen hep gül ve mutlu ol.
  • Güzel yüzlü meleğime! Doğum günün kutlu olsun anneciğim. Seni çok seviyorum.
  • İyi ki demeye doyamadığım biricik kadın! Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun ve iyi ki varsın. İyi ki…
  • Karanlıkta yıldızım ve gündüzümde güneşim olan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
  • Dünyaya gözümü açtığımda gördüğüm ilk yüz ve hayat ışığım. Her zaman yanımdaydın ve hep öyle kalmanı istiyorum. Sen hep gül! İyi ki doğdun.

Doğum günleri çok özeldir. Öğretmenler günü, sevgililer günü ya da anneler gününden de ötedir. Çünkü kişiye özeldir. Bu nedenle hiçbir yakınınızın doğum gününü unutmamak için not almanızı tavsiye ederiz. Eğer çok fazla unutkanım diyorsanız, ileri tarihler için siparişler verip günlerinizi rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Sizler, bir yakınınızın doğum günü olduğunu yoğunluğunuzdan dolayı unutabilirsiniz, ancak biz sizler adına asla unutmayız. Alıcılarınıza hediyelerinizi iletir ve size bunu bildiririz.