Hastanede Dağıtmak İçin Bebek Hediyeleri

Mutluluk yankılanan bir duygudur ve aile üyelerine yeni bir bebek eklendiğinde birçok kişi bu habere sevinip mutlu olurlar. Doğanın mucizelerinden biri olan doğum her aileye güneş gibi doğan bir umut ve mutluluk oluyor. Bebek sahibi olacağımızı öğrendiğimiz an itibari başladığımız hazırlıklar doğumhanede son bulurlar.

Öyle heyecanlanır öyle mutlu oluruz ki her güzel ürünü almak isteriz. Bu ürünlerden biri de hastanede dağıtmak için bebek hediyeleridir. Hastanede olduğunuz haberini alan yakınlarınız sizleri ziyaret edip hediye vermek isterler. Eminiz ki sizler de bebeğinizin doğum hatırası olarak onlara küçük de olsa bir hediye vermek istersiniz.

Süslenen oda kapıları ve yataklar haricinde düzenlenen masalarda yer alan lohusa şerbetleri, bebek ismi yazılı olan çikolatalar ve gelen sevdiklerinize vermek üzere alınmış hediyeler artık her doğum odasında yer alıyor. Sizler de bebeğinizin doğumunu bu şekilde karşılamak isterseniz hastanede dağıtmak için bebek doğum hediyelikleri aradığınızda sizlere birkaç öneri sunmak isteriz.

Hastanede dağıtmak için en güzel bebek hediyeleri nelerdir?

  • Kokulu taşlardan yapılmış figürler;

Mis kokulu bu hediyelikleri dilerseniz kendiniz bile üretebilirsiniz. Malzemelerini satın alıp bir de dilediğiniz şekillerde kapları seçip bir günde hediyelerinizi kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Kokulu taşlardan yapılmış birçok hediyelik ürün bulabilirsiniz.

  • Anahtarlık;

Anahtarlıklar herkes tarafından çok sevilirler bu nedenle doğum günü gibi özel günlerde çok fazla tercih edilirler. Hastanede dağıtmak için bebeğinizin adı yazılı anahtarlıklar hediye etmek gerçekten harika bir fikir. Dilerseniz makrome ipten dilerseniz de boncuktan yapılma el işi bir hediye de seçebilirsiniz.

  • Bebek şekeri;

Mevlütlerin olmazsa olmazları olan şekerler artık her özel an için tercih edilebiliyor. Dilediğiniz şekil ve kap içerisinde bebek şekeri seçebilir ve hediye olarak tercih edebilirsiniz. Özellikle minik cam kavanoz içlerinde yer alan bebek şekerleri çok seviliyor ve hatıra olarak saklanıyor. Hem gelenlerin ağızları tatlansın diye hem de dekor amaçlı bir ürün için bu ürün harika olabilir.

  • Minik kolonya;

Son zamanlarda çok fazla tercih ettiğimiz kolonyalar bebek hediyesi olarak da tercih ediliyorlar. Mikropları yok etmesi nedeniyle ince düşünülmüş bir hediyedir. Herkes çantasında, arabasında ve işyerinde kolonya kullanıyor bu nedenle de hem kullanışlı hem de hatıra olarak saklayabilecekleri bir hediye aradığınızda minik kolonya çeşitleri sizler için en doğru seçim olabilir.

  • Minik çerçevede bebek resmi;

Bebeğinizin ultrason resmini hediye olarak sunmak ne harika bir fikir değil mi? Üstelik bu hatırayı yıllarca saklayarak bebeğiniz büyüdüğünde ona da verebilirsiniz. Minik çerçeve içine uygun fotoğraf ararsanız da fotoğrafçılara uğrayıp bir saat içinde yaptırabilirsiniz. Fotoğraf çerçevesinin boyutunu söylemeniz yeterli olacaktır ve aldığı ücretler genellikle küçük oluyor.

  • Minik ayna;

Herkes çantasında ayna taşımayı sever. Bu nedenle her aynaya baktıklarında sizi hatırlamaları için bir ayna hediyesi düşünebilirsiniz. Her şeyin miniği sevimli olduğu için minik bir ayna da çok sevimli bir bebek hediyesidir. Hastanede dağıtmak için bebek hediyeleri düşündüğünüzde minik aynalar hem bütçenizi sarsmaz hem de yakınlarınızı mutlu ederler.

  • Cam kavanozlarda sunulan hediyeler;

Cam kavanozlar içerisinde yer alan koku, kolonya taş, lavanta gibi ürünler artık çok fazla tercih ediliyor. Cam kavanozların çok fazla tercih edilmesinin nedeni bulundukları ortam şıklık katmalarıdır. Cam kavanozlarda sunulan hediyelerin fiyatları tek olarak sorulduğunda elbet daha yüksektir çoklu alımlarda da fiyat düşer bu nedenle hastanede dağıtmak için favori hediyelik ürün olabilir.

Bunlar bizim size önerdiğimiz birkaç hediye tavsiyesidir. Siz dilerseniz kendi bütçe ve tarzınıza uyan hediyeler seçebilirsiniz. Yakınlarımıza bebeğimizden bir hatıra vermek ve günün özelliğini daha da arttırmak için buzdolabı magnetları da tercih edilebilir.

Online mağazamızdan hangi ürünü seçerseniz seçin en güzeli olduğuna emin olabilirsiniz. Hastane odanıza enerji katacak ve sevimli bir ortam sağlayacak güzel hediyelikler için Doğum & Bebek kategorisine göz atabilirsiniz. Online mağazamızdan sipariş vermek çok kolay.

Birkaç tıklama ile seçim yapıp birkaç dakikanızı ayırarak sipariş verebilirsiniz. Kalite Çiçek bu konuda hem zaman tasarrufu, hem bütçenizden tasarruf sağlamaktadır. Mevlüt hediyeleri, yeni doğan bebek hediyeleri, erkek bebek hediyeleri, kız bebek hediyeleri ve kısacası hangi amaçlar hediyelik ürün ararsanız arayın zengin ve geniş ürün yelpazemiz sayesinde bir ürün bulacağınıza eminiz.